KYB upevňuje svou pozici specialisty na odpružení kola vozidla

Společnost KYB Europe uvedla na trh zcela novou řadu dílů řízení, aby upevnila svou pozici specialisty na odpružení kola. Ramena závěsu (lichoběžníky), kulové čepy, tyčky stabilizátoru, konce spojovací tyče a konce hřebenů řízení tvoří novou skupinu KYB dílů řízení. Všechny jsou nyní k dispozici v online katalogu TecDoc.

Díly řízení KYB jsou vyvíjeny a testovány minimálně podle OE specifikací – je tady zajištěno, že jakýkoli zakoupený díl bude odpovídat kvalitě OE nebo lepší. Díly jsou podrobeny důkladným testováním kvality, včetně kontroly tvrdosti, zatížení materiálu, pevnosti kulového čepu, testování točivého momentu a vytažení spojovací tyče.

KYB dílů řízení se před jejich uvedením v Evropě se již prodalo více než 1 milion kusů po celém světě. Za tuto doby byli již ozkoušeny v provozu v těch nejdrsnějších klimatických podmínkách a nejhorších silnicích.

Distributoři KYB dílů řízení mohou těžit ze všech špičkových služeb, logistiky a podpory prodeje, z nichž mají prospěch také naši zákazníci v celé Evropě. Naše datové a katalogizační týmy se staly prvním dodavatelem tlumičů na světě, který získal ocenění Premier Data Supplier od TecDocu. Neustále a neúnavně pracují na tom, aby data nové řady dílů řízení byla co nejpřesnější.

S ohledem na servis mají všechna KYB ramena kulové čepy. Pro pohodlí jsou součástí řady také všechny doplňkové díly (matice atd.). Výkonný obchodní ředitel Juan Carlos Diez uvedl, že „Součásti řízení jsou dalším přirozeným nástupcem našich současných řad a něčím, na čem pracujeme již dlouhou dobu. Náš rychle se rozšiřující sortiment umožní všem autoservisům se plně spolehnout jen na jednoho důvěryhodného dodavatele pro všechny jejich potřeby v oblasti řízení a odpružení“.

Pro zobrazení kompletního sortimentu prosím zde. www.kyb-europe.com/ceska/steering-parts