KYB slaví, neboť jejich montážní videa shlédlo více jak 4 miliony diváků

Společnost KYB Europe Aftermarket s hrdostí oslavuje dosažení 4 milionů zhlédnutí jejich montážních videí na kanálu YouTube.

Nejširší sortiment instalačních videí na vozidla, kde je výměna tlumiče složitá. Videa byla na trh postupně uvedena již v roce 2013. V současné době existuje více než 100 videí, které pokrývají více než 380 vozidel. Videa jsou sledována v průměru více než 90 000 krát za měsíc, s celkovým časem 195 000 minut.

Nejsledovanější video je výměna předních tlumičů na vozidlo Peugeot 307, 308, Citröen C4. Je to celkem nepříjemná práce, neboť automechanik musí demontovat z vozidla např. stírače, nádržku brzdové kapaliny, krycí plasty pod čelním sklem a spoustu dílů na první pohled s tlumičema vůbec nesouvisejících. Jedině potom se mechanik dostane k matici horního uložení.

Ve všech montážních videoklipech demonstruje KYB správný postup výměny tlumiče pérování, včetně správných nástrojů pro použití a specifických nastavení geometrie nápravy.

Pokud automechanici vědí o konkrétním vozidle, kde je těžké vyměnit tlumiče pérování, KYB je vyzývá:“ Dejte nám to vědět a my montážní video co nejdříve natočíme.“ Maily můžete poslat na následující adresu: QR@kyb-europe.com