KYB rozšiřuje svoji online podporu

KYB Europe rozšiřuje a zlepšuje svoji online podporu pro autoservisy a distributory. Web kyb-europe.com byl aktualizován a rozšířen o sekci s technickým a školícím obsahem.

Web je k dispozici ve 22 jazycích a více se zaměřuje na zónu podpory, která je nabitá výběrem užitečných nástrojů, jenž pomáhají technikům i maloobchodníkům identifikovat a prodávat náhradní díly odpružení kola. Nová oblast „Školení KYB“ obsahuje úvodní přehled populárního školení KYB Suspension Solutions, které bylo před pandemií v roce 2019 představeno více než 7 000 profesionálům v oblasti autoopravárenství. K dispozici je formulář s žádosti o přihlášení k podrobnějšímu online školení díky jednomu z odborných KYB školitelů. Je zde také možnost přihlásit se k odběru měsíčního KYB zpravodaje, abyste mohli být informováni o nejnovějších nabídkách, novinkách a technické podpoře.

KYB také uvádí na trh výběr digitálních média balíčků, které jsou výběrem předem navržených a napsaných příspěvků na sociální média informujících důležitosti KYB komponentů závěsu kola na bezpečnost jízdy. Distributoři dílů a servisy je mohou použít na svých vlastních kanálech sociálních médií, aby své následovníky seznámili s bezpečností odpružení a propagovali, proč nakupují značku KYB. Chcete-li si tyto balíčky stáhnout pro své podnikání, kontaktujte místní kancelář KYB, obchodního zástupce nebo kontaktujte marketingový tým na adrese news@kyb-europe.com.
Aktuální videa a vzdělávací videa společnosti KYB Europe mají na svém kanálu YouTube již více než 6 milionů zhlédnutí. Výzkum společnosti Hubspot zjistil, že 72% zákazníků by se raději dozvědělo o produktu nebo službě sledováním videa. Pandemie Covid19 dala profesionálům z automobilového průmyslu příležitost těžit z online učení více, protože jejich nabitý pracovní den zabere méně času než účast na osobním školení. K videím společnosti KYB lze snadno přistupovat prostřednictvím aktualizovaných webových stránek a v plánu pro další měsíce je přidání dalších.

Jordan Day, marketingový manažer KYB Europe, vysvětluje: „Je to skvělá příležitost, jak mluvit s více techniky o komponentech odpružení kola a jejich klíčové roli v bezpečnosti vozidel, včetně toho, jak identifikovat, kdy je třeba je vyměnit, jak je prodat. Toto je ten nejefektivnější způsob. Máme silný tým technických školitelů a jsme nadšeni, že můžeme sdílet jejich odborné znalosti s širším publikem online. “