KYB převzala cenu od Group Auto International

KYB Europe GmbH opakovaně získala cenu dodavatel roku od Group Auto International v kategorii Prodej.

Group Auto pořádala každoroční kongres v Aténách, které se zúčastnilo 144 zástupců z 30ti národních organizací. Během několika posledních let obdržela KYB několik cen ve všech kategoriích.

KYB Europe je dlouhodobým partnerem Group Auto a vzájemný obchod je neustále rozvíjen. Účastníci kongresu potvrdili úspěšné rozšiřování KYB sortimentu a rozvoj technické podpory.

Mike Howarth, prezident KYB Europe aftermarket, uvedl: “KYB Europe spolupracuje s Group Auto International dlouhodobě a moc si vážíme této spolupráce. Jsem moc rád, že Vaši členové si všimli naší tvrdé práce a děkuji jim za to, že pro nás hlasovali. Budeme nadále pokračovat v budování naší úspěšné obchodní spolupráce”.

KYB je jedním z největších výrobců tlumičů pérování pro prvovýrobu, neboť každé čtvrté vyrobené vozidlo na světě má namontované tlumiče KYB. Na trh s náhradními dily KYB nabízí kompletní sortiment zavěšení kola, tedy tlumiče, pružiny, montážní sadu a prachovku.

Tlumiče KYB – japonská preciznost v českých rukách. V roce 2014 KYB oslavila již 10let od založení výrobního závodu v Pardubicích.