KYB představuje zcela nové webové stránky věnované Motorsportu

KYB Europe Aftermarket představuje nové webové stránky zaměřené na její motorsport aktivity: www.kybsport.com

KYB sponzoruje po celém světě množství závodních týmů soutěžících v různých kategoriích motorsportu. Tyto webové stránky nabídnou celkovou presentaci všech závodních týmů a shrnutí jejich závodních úspěchů během roku. Sponzorství pokrývá celou řadu akcí, od rychlých a bojovných světových rallycrossů až po vytrvalostní závody, jako je Asia Cross Country Rally a rychlost Super GT. Díky těmto závodům se posouvají hranice možností strojů a uvnitř použité techniky. KYB se tak může poučit a sdílet nové vylepšené technologie v celé KYB Corporation po širém světě.

KYB Corporation má vlastní vývojový tým určený pro motorsport. Je složen z inženýrů, kteří mají dlouholeté zkušennosti s vývojem komponent pro závodní použití. Poptávka po špičkových komponentech v tomto konkurenčním prostředí vyžaduje přesnost a kvalitu na světové úrovni. KYB systémy elektronického posilovače řízení (EPS) se široce používají v motoristických sportech a zejména ve vytrvalostních závodech, jako je 24hodinový závod  Le Mans. Komponenty podvozku KYB jsou hojně využívané celou řadou týmů motoristického sportu v širokém spektru různých závodních disciplín.

Mezi týmy uvedené na webových stránkách KYB Sport patří APR Racing, EKS, Toyota Gazoo Racing, Goodsmile Racing, Team JAOS a Monster Energy RX Cartel. Web také obsahuje aktuální zprávy a blogy o motoristickém sportu připojeném ke KYB. „Nový web je skvělým místem pro KYB, aby se zde předváděli její technicky vyspělé výrobky a inženýrství,“ říká Jordan Day, marketingový manažer KYB Europe, „chceme, abychom ukázali našim evropským zákazníkům skvělé týmy, které sponzorujeme po celém světě, a také poskytovali informace o značce KYB nejen fanouškům těchto týmů.“

Spuštění nového webu nemohlo být lépe načasováno díky nedávnému vynikajícím výkonu Toyota Gazoo Racing v 24 hodin Nürburgringu. TGR závodní speciály používají elektronický posilovač řízení a odpružení kol od KYB. Bylo skutečně dojemné vidět, jak oba jejich vozy dokončují hrůzostrašný vytrvalostní závod. Lexus LC skončil první ve své třídě, GR Supra skončila třetí ve své třídě.