KYB oznamuje novou spolupráci se ŠKODOVKOU dodávkami tlumičů do výroby

KYB Corporation je hrdá na to, že může dodávat automobilce ŠKODA tlumiče přímo do výroby. Jedná se o dodávky pro zcela nový model ŠKODA SCALA. Je to první spolupráce s tímto významným českým výrobním gigantem osobních automobilů.   

KYB vyrábí tyto přední a zadní tlumiče v jejím českém závodě v Pardubicích. ŠKODA SCALA je zcela nový 5dvéřový rodinný hatchback, jenž byl nedávno představen v Evropě. SCALA se vyrábí v závodě v Mladé Boleslavi a je velice kladně hodnocená ve spoustě motoristických magazínech nejen díly skvělým jízdním vlastnostem. Například během silničního testu dělaného časopisem AutoExpress, byla ŠKODA SCALA oceněna slovy: “jezdila působivě na většině povrchů”.

ŠKODA se připojuje k dlouhému seznamu významných světových výrobců automobilů, kteří zcela důvěřují KYB tím, že jejich nové vozy jsou vybaveny jejich tlumiči. Z rodiny VW je tak ŠKODA další z jejich portfolia značek využívající KYB komponenty. V globálním měřítku 1 z 5ti automobilů po celém světě opouští výrobní linky s namontovanými KYB tlumiči z výroby, a tak díky tomu je KYB jedním z největších výrobců odpružení na světě.