KYB otevřela novou kancelář na Ukrajině

KYB otevřela nové zastoupení v ukrajinském Kijevě. Celkově je to již devátá kancelář v Evropě.

Ukrajina je jedním z nejvíce se dynamicky rozvíjejícím trhem střední a východní Evropy. Trh s náhradními díly je tam poměrně široký s velkým potenciálem růstu. KYB Europe zde má již vytvořenou síť distributorů a díky této kanceláři jim bude více nablízku s možností poskytování lepších služeb a vzájemné komunikace.  Cílem kanceláře bude také zvýšení podílu na trhu.

KYB jmenovala jako vedoucího kanceláře pana Viacheslava Lomeika, který pracuje pro KYB na zdejším trhu již několik let. Dále v kanceláři pracují další dva zaměstnanci, jejichž úkolem bude posílení marketingové podpory a ochranu značky KYB před neoriginálními výrobky.

Hajime Sato, Prezident KYB Europe poznamenal: “Toto je pro nás důležitý krok pro
dlouhodobou strategii stát se dodavatelem číslo jedna napříč celou Evropou. Zárověň se tím obohatí ukrajinský trh s náhradními díly o značkový produkt”.

KYB je celosvětově největším dodavatelem originálních tlumičů pérování do prvovýroby (OEMs) včetně Audi-VW Group, Ford, Mitsubishi, PSA, Renault, BMW, Nissan a Toyota.  Každé čtvrté vozidlo na světě, jenž opustí výrobní závod má namontovány tlumiče KYB. KYB má také v nabídce kompletní příslušenství k tlumičům jako jsou: pružiny zavěšení, prachovky a uloženítlumičů.