KYB obdržela cenu dodavatele od PSA

KYB Corporation obdržela od společnosti PSA ocenění „Cena za tvorbu hodnot“ na své výroční soutěži ohledně vyhodnocení všech jejich dodavatelů. Soutěž se konala 26. června.

Tato cena byla jako uznání schopností společnosti KYB Corporation nabídnout „špičkové technické řešení a nové služby vytvářející hodnotu“. KYB a dalších 15 společností byli oceněni na akci, která odměňuje to nejlepší z sítě PSA kde je více než 8000 světových dodavatelů.

KYB úzce spolupracuje s firmou PSA již řadu let a toto ocenění se týká nových tlumičů „s hydraulickými dorazi“, které byly vyvinuty pro model Citröen C5 Aircross a jsou rovněž aplikovány na další modely Citröenů.

Mike Howarth, prezident KYB Europe Aftermarket, uvedl: „Společnost KYB neustále investuje do výzkumu a vývoje automobilového odpružení. Tato cena nám pomáhá prokázat našim zákazníkům nejen v Evropě, že pro naši firmu je velmi důležitý inovativní přistup při konstrukci nových tlumičů pérování. Toto řešení bude používat více a více modelů po celé Evropě.“

Další informace o progresivních hydraulických dorazech tlumičů naleznete na samostatné podrobné tiskové zprávě na adrese: kyb-europe.com/media.