KYB na Automechanice 2016

KYB bude vystavovat svoje spičkové produkty na veletrhu Automechanika, jenž se koná ve Frankfurtu nad Mohanem v termínu od 13. až do 17. září 2016.

KYB, jako celosvětový dodavatel a lídr oblasti tlumičů pérování, pružin, horního uložení a také ochranných sad, bude vystavovat svoje produkty v hale 4 na stánku E31.

Na stánku bude veřejnosti představena nová podpora prodeje. Jedná se o zcela novou obrázkovou knihovnu výrobků, kde bude možné prohlížet a otáčet daný výrobek o 360 stupňů. Jistě to velmi ocení nejen automechanici, ale i jiní uživatelé vybírající vhodný KYB produkt. Návštěvníci si mohou vše na stánku prohlédnout a my věříme, že jim to pomůže v jejich obchodních aktivitách.

Jordan Day, Marketing Manager pro KYB Europe, vysvětluje: “ Veletrh Automechanika každý rok přitáhne tisíce návštěvníků z celé Evropy. To nám všem dává dobrou příležitost k setkání a diskuzi o tom, co bychom mohli zlepšit a jaké příležitosti bychom mohli do budoucna využít. Je zde také vhodný okamžik představit novou KYB platformu pro zobrazení našich výrobků ve 360 stupních.”

My v KYB věříme, že zde v Evropě, je velmi důležité a klíčové poskytovat zákazníkům technickou podporu. KYB poskytuje hodnotnou technickou podporu pro své zákazníky a má také řešení pro automechaniky, kteří provádí montáž jejích výrobků. Program zahrnuje velmi oblíbená montážní videa a také QR kódy s technickými informacemi, které jsou k nalezení na krabicích výrobků. Smyslem je co nejvíce usnadnit automechanikům práci nejen při výběru vhodného dílu, ale také při jeho montáži.

 

Celosvětově KYB vyrobí více než jeden milión tlumičů týdně, a proto patří k největších výrobcům na světě. Zhruba každé čtvrté vozidlo, které sjede z výrobního pásu má namontované KYB tlumiče pérování jako standard.