KYB Global Aftermarket – Zněma ve vedení společnosti

KYB Corporation oznámila, že pan Hajime Sato, v současné době General Manager v oddělení celosvětováho obchodu s náhradními díly, byl povýšen na výkonného ředitele. Stane se z něj President KYB Thailand Co. KYB Thailand Co je velký výrobní a distribuční závod lokalizovaný v Thajsku. Pan Sato působil 20 let ve vedení  KYB Europe aftermarket v Krefeldu poblíž Düseldorfu a podařilo se mu úspěšně rozvinout obchodní aktivity v Evropě, Rusku a na středním Východě.

Pozici pana Sato nahradí pan Takashi Kitahata sídlí, který je generální manažer pro plánování celosvětového obchodu s níhradními díly na ústředí v Tokiu.

Pan Kitahata, který začal působil v KYB od 1988, a který v období od roku 1995 do 2002 pracoval po boku pana Sato v oddělení prodeje náhradních dílů v Evropě a Rusku. Před tím pracoval v KYB Severní Amerika, kde od roku 2010 vykonával funkci presidenta a v období od roku 2013 do roku 2015 působil na pozici výkonného více presidenta KYB Americas Corporation, kde byl zodpovědný za obchod s náhradními díly v severní, střední a jižní Americe.

Mike Howarth, President KYB Europe oddělení prodeje náhradních dílů prohlásil: “Pan Sato byl můj nadřízený již od začátku roku1997, kdy jsem nastupil do KYB. Přeji mu hodně úspěchů v jeho nové a náročné pozici v KYB Thailand Co. Ltd. Byl dlouhá léta zodpovědný za úspěšný rozvoj obchodu s náhradními díly v Evropě, Rusku, na středním východě a také v jižní a centrální Africe. Také jsem měl možnost pracovat po boku pana Kitahata, když byl v Evropě, ale též si dobře pamatuju na naše společné působení v severní Americe, jenž trvalo 5let. Konzistence vedení a řídícího managementu je zásadní pro úspěch KYB na globálním trhu s náhradními díly”.

Změny managementu jsou platné od 1.dubna 2016.