KYB Europe otevřela nové zastoupení v Rumunsku

KYB otevřela novou kancelář v Rumunsku. Tato kancelář bude mít na starosti následující státy: Rumunsko, Maďarsko, Bulharsko, Srbsko, Chorvatsko, Slovensko, Bosnu & Herzegovinau, Albánii, Černou Horu, Makedonii a Kosovo. Všechny tyto země jsou pro KYB obchodní aktivity velmi důležité, a tak budou moci využívat podpory této kanceláře.

Vedoucí této kanceláře bude Marcela Matuszka, jenž působí na těchto trzích již od roku 2009. V kanceláři se budou nacházet také Manuel Tanasa – zákaznická a produktová podpora a Raluca Bugariu – marketing.

Otevřením této nové kanceláře KYB Europe pokračuje v jejích plánech rozšíření obchodu v těchto zemích. Pan S. Hayashi – President of KYB Europe GmbH prohlásil: “cíl pro KYB je na těchto trzích s velkým potenciálem být nejlepším dodavatelem pro zdejší zákazníky”.

KYB je dodavatelem nesčetně komponent pro prvovýrobu na celém světě. KYB zákazníky jsou např.: Audi-VW Group, Mitsubishi, Nissan, PSA Peugeot Citroёn, Renault a Toyota. Čtvrtina všech vozidel, jenž opustí výrobní závod je vybavena KYB tlumiči pérování. To dělá z KYB největšího dodavatele tlumičů do prvovýroby.

KYB Europe GmbH je také dodavatelem ostatních komponent zavěšení kola. Jsou to pružiny zavěšení, ochranné sady a uložení tlumiče.