KYB Europe na veletrhu Automechanika 2012

KYB Europe bude vystavovat svoje špičkové výrobky na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu nad Mohanem v termínu od 11. do 16. září.

Najdete nás v hale 2 na stánku A52. Na našem stánku si můžete prohlédnout novinky v systémech odpružení vozidel jako jsou: tlumiče pérování, pružiny zavěšení, uložení tlumičů a také ochranné prachovky. Návštěvníci zde budou moci vidět novou technickou podporu pro servisy.

KYB bude prezentovat v rámci show svoji technickou podporu servisům. Jean François Huan, Senior Product Manager pro KYB Europe, prohlásil: “Automechanika je fantastická show, která přiláká tisíce návštěvníků z celé Evropy.To dává KYB příležitost informovat své zákazníky a potenciální partnery o posledních novinkách, a to nejen v sortimentu výrobků, ale i o nabídce technické podpory. Velmi rádi se podělíme s našimi partnery o novinky, jenž chystáme v nebližší budoucnosti.”

My v KYB Europe veříme, že technická podpora a neustálé vzdělávání jsou klíčem k úspěchu našich zákazníků. KYB poskytuje technickou pomoc pro své zákazníky a má vzdělávací program pro techniky. To vše jim pomůže v jejich každodenní praxi.

Celosvětově KYB namontuje více než 1milion tlumičů pérování za jeden týden a to nám uděluje prvenství. Jedno ze čtyř vozidel, které sjede z výrobního pásu má namontované naše tlumiče pérování.