Nový KYB katalog pro rok 2016

KYB vydala nejnovější katalog tlumičů pérování a pružin zavěšení. Katalogy obsahují kompletní seznam všech položek včetně úplně nových pro rok 2016.

Katalog tlumičů pérování obsahuje 91 nových položek tlumičů a v katalogu pružin naleznete 273 nových položek pružin. Široká nabídka sortimentu je nejen pro osobní, ale také pro lehká užitková vozidla, přičemž hodně položek je již dostupných na skladě.

Nové položky tlumičů a pružin pokryjí neuvěřitelných 28 miliónů vozidel napříč evropským vozovým parkem.

Nové aplikace:

KYB Novinky - Nový KYB katalog pro rok 2016

 

Katalog obsahuje také 58 položek horního uložení tlumičů, jenž jsou velmi důležité pro správnou montáž a životnost tlumiče. Horní uložení by mělo být měněno vždy zárověň s tlumičem. V katalogu také nebylo zapomenuto na velmi důležité ochranné sady, jenž jsou nedílnou součástí tlumičů. Naleznete zde 46 nových položek.

Přesně 80 výrobců vozidel je k nalezení v KYB katalogu 2016, což mu uděluje vedoucní pozici, na pokrytí evropského trhu s náhradními díly. Pro snazší vyhledávání jsou výrobci vozidel seřazeni abecedně v obou katalozích. Katalog taktéž obsahuje obrázky jednotlivých kompoment zavěšení.

Interaktivní verzi katalogu naleznete na KYB webových stránkách.

KYB je jeden z největších výrobců tlumičů pérování do prvovýroby na světě. Stejné výrobky jsou nabízeny pro evropský trh s náhradními díly. KYB doporučuje výměnu tlumičů a pružin provádět zásadně jen v páru na nápravě, protože jedině tak se zajistí správné jízdní vlastnsti vozidla dané výrobcem.