Nové katalogy KYB 2014

KYB vydala nejnovější katalogy tlumičů pérování a pružin zavěšení pro rok 2014. Katalogy obsahují kompletní sortiment a plno nových položek, které KYB nabízí na trh s náhradními díly.

Katalog je rozšířen o 66 nových položek, jenž můžeme naleznout u všech 5ti modelových řad tlumičů pérování. V katalogu pružin zavěšení můžeme objevit 92 zcela nových položek. Tyto nové položky jsou určeny nejen pro osobní a dodávková vozidla, ale také pro lehké nákladní automobily. Většina těchto položek je již dostupná na skladě.

Všechny nové položky (tlumiče a pružiny) pokryjí nepředstavitelných 13mil. vozidel napříč Evropou. Jejich seznam naleznete níže.

Katalog nezapomíná na důležitá horní uložení tlumičů, jenž mají zásadní vliv na správnou funkci tlumičů. V nabídce přibylo 22 horních uložení, která jak již bylo zmíněno, velmi výrazně ovlivňují životnost tlumiče a měli by být správně měněny zároveň s tlumičem. Určitě se v katalogu nezapomnělo na ochranné sady tlumičů a přibylo jich rovných 45. Tyto nové ochranné sady pokryjí dodatečných 139 aplikací.

Seznam novým aplikací: 2014 KYB Novinky

Nabídka KYB katalogu skrývá 80 výrobců vozidel a to je jedno z nejlepších pokrytí evropského vozového parku na trhu s náhradními díly. Pro snadnější orientaci jsou v obou katalozích položky seřazeny abecedně dle výrobců vozidel a taktéž je přiložený seznam s vyobrazením všech komponentů.

Interaktivní verzi katalogu naleznete na webových stránkách KYB Europe a zároveň je možnost si stáhnout PDF verzi. Taktéž vše naleznete v TecDocu.

KYB je celosvětově jedním z největších výrobců tlumičů pérování, které se montují do prvovýroby. Stejnou kvalitu KYB nabízí na evropský trh s náhradními díly. Tlumiče KYB – japonská preciznost v českých rukách. V roce 2014 KYB oslavila již 10let od založení výrobního závodu v Pardubicích.