KYB a její nový katalog tlumičů pérování pro rok 2013

KYB vydala nejnovější katalog tlumičů pérování, jenž obsahuje kompletní přehled sortimentu včetně novinek pro rok 2013.

Katalog obsahuje 139 nových objednacích kódů tlumičů nacházejících se v pěti modelových řadách KYB tlumičů včetně aplikací pro lehké dodávkové vozy a lehká nákladní vozidla. Většinu z těchto nových položek je možné již objednat.

Nové aplikace pokrývají neuvěřitelných 6 miliónů vozidel napříč Evropou.

V novém katalogu také naleznete více než 40 položek horního uložení. Horní uložení výrazně zvyšuje životnost tlumiče pérování a mělo by být vyměněno zároveň s tlumičem. To samé platí pro ochranné sady, které jsou v katalogu rozšířeny o 46 nových položek.

V katalogu KYB lze nalézt přesně 80 výrobců vozidel. V porovnání s konkurencí je to nejlepší pokrytí vozového parku v Evropě. Pro snadnější orientaci a vyhledávání jsou výrobci vozidel seřazeni abecedně a na konci katalogu je uveden obrázkový seznam dílů.

Katalog je rovněž dostupný v PDF formě a můžete si ho stáhnout na webových stránkách KYB Europe a dále ho naleznete v elektronické formě jako je například TecDoc.

KYB doporučuje provádět výměnu tlumičů pérování zásadně v páru na danou nápravu. Jedině tak se zajistí bezpečné ovládání vozidla.

V katalogu jsou k nalezení např. tlumiče pro následující vozidla:

Audi A4/ A5/Q5, Citroen C3/C4 Picasso/Grand Picasso, Hyundai i20/i30, Kia Ceed/Proceed, Sorento, Mazda 5, Opel Insingnia, Renault Scenic/Grand Scenic III/Expace IV, Peugeot 308/3008/Bipper, Fiat Doblo/ Doblo Cargo , Nissan Qashqai+2, Volvo XC70, Honda CRV, VW Jetta/Passat, Škoda Yeti