KYB obdržela cenu od group auto international

Group Auto International vyhlásilo KYB Europe dodavatelem roku. Během několika posledních let KYB vyhrála téměř všechny kategorie, což je veliký úspěch. Ve všech kategoriích pro ni hlasovali všichni členové, a to je více jak 1200 členů Group Auto. KYB obdržela certifikát ohledně kvality jejích služeb a výrobků.

KYB Europe je dlouholetým partnerem Group Auto a úspěšně rozvíjí spolupráci s jejími členy.

Mike Howarth, vicepresident KYB Europe vysvětluje: „KYB Europe pracuje po boku Group Auto International dlouhou dobu a velmi si váží jejího obchodního partnerství. Jsem rád, že členové uznali naši tvrdou práci a ocenili ji hlasováním pro KYB jako jejich nejlepšího dodavatele. Je to opravdu čest získat toto prestižní ocenění. “

KYB je jedním z největších výrobců tlumičů pérování pro prvovýrobu, neboť každé čtvrté vyrobené vozidlo na světě má namontované tlumiče KYB. Na trh s náhradními dily KYB nabízí kompletní sortiment zavěšení kola, tedy: tlumiče, pružiny, montážní sadu a prachovku.

Tlumiče KYB – japonská preciznost v českých rukách. V roce 2014 KYB oslaví již 10let od založení výrobního závodu v Pardubicích.