KYB стартира нов уебсайт за моторни спортове

KYB Europe Aftermarket стартира нов уебсайт, посветен на своите дейности за моторни спортове: www.kybsport.com

 

KYB спонсорира редица екипи в различни високопрофилни моторни спортове по цял свят. Този уебсайт ги събира на едно място, за да представи напредъка на всеки екип през годината. Спонсорството обхваща разнообразна гама от събития, от бързия и труден World Rallycross до състезания за издръжливост, като Asia Cross Country Rally, и скоростта на Super GT. Като работи в посока разширяване на границите на техническите възможности, KYB може да научава уроци и да споделя нова подобрена технология в KYB Corporation.

 

KYB Corporation разполага с екип от специализирани инженери в областта на моторните спортове с огромен опит в разработването на високоспециализирани продукти за използване в мото състезания. Търсенето на най-съвременни компоненти в тази конкурентна среда изисква прецизност и качество от световна класа. Системите KYB Electronic Power Steering (EPS) са широко използвани в моторните спортове и особено в състезанията за издръжливост, като например 24-часовата надпревара в Льо Ман. Компонентите за окачване на KYB също така се използват от редица екипи за моторни спортове в редица разнообразни състезателни дисциплини.

 

Екипите, включени в уебсайта на KYB Sport, включват APR Racing, EKS, Toyota Gazoo Racing, Goodsmile Racing, Team JAOS и Monster Energy RX Cartel. Уебсайтът също така представя актуални новини и блогове за моторните спортове, свързани с KYB. „Новият сайт е чудесно място, на което KYB може да покаже високото си инженерно качество – казва Джордан Дей, маркетинг мениджър на KYB Europe, – ние искаме място, в което да показваме на нашите европейски клиенти страхотните екипи, които спонсорираме по цял свят, както и да предоставяме информация за марката KYB на феновете на тези екипи по целия свят“.

 

Времето, избрано за стартирането на новия уебсайт, не можеше да бъде по-добро след превъзходното представяне на Toyota Gazoo Racing в „24-те часа на Нюрбургринг“. TGR използват електронен сервоусилвател и окачване на KYB и видяха двата си автомобила да завършат страхотно състезание за издръжливост. Lexus LC завърши на първо място в своя клас, а GR Supra завърши на трето място в своя клас.