KYB Стартира Иновативно Ново Приложение

KYB Europe стартира иновативна мобилна програма (Приложение).

 

Приложението KYB Suspension Solutions е разработено специално за техниците и може лесно да бъде персонализирано за всеки гараж, където се използва. То е достъпно за безплатно изтегляне от магазина за приложения и Google Play. Приложението има две функции:

 

Част 1 трябва да помогне на техника да обясни на автомобилиста какви проблеми са били открити в окачването на автомобила и кои компоненти трябва да бъдат сменени. То изпраща на водача текстово съобщение с връзки с видеоклипове, които обясняват опасностите и рисковете, свързани с износени амортисьори, спирални пружини, монтажни и защитни елементи.

Част 2 трябва да покаже приключения ремонт, който даден гараж е извършил на превозно средство на клиента. То може да изпрати текстово съобщение до водача със снимка преди и след извършената работа.

 

Приложението е разработено след подробно общоевропейско проучване на пазара с техници и е проектирано така, че да разглежда пряко редица възникнали проблеми, включително ефективната комуникация с автомобилиста и необходимостта от по-добро обяснение на важната за безопасността роля, която амортисьорите, спиралните пружини, монтажните и защитните компоненти играят за дадено превозно средство.

 

Търговският управител на KYB Europe, Jordan Day (Джордан Дей), обяснява, „Обратната връзка относно демо версията беше изключително положителна и аз съм убеден, че това ново мобилно приложение ще поддържа нашите клиенти в гаражите, като им помага за повишаването на техния профил с клиентите и за увеличаването на продажбите“.