KYB СТАВАТ ВЪГЛЕРОДНО НЕУТРАЛНИ ЗА AUTOMECHANIKA FRANKFURT

KYB Europe Aftermarket ще участва в изложение в Automechanika във Франкфурт от 11ти – 15ти септември. Водещият доставчик на автомобилни амортисьори, спирални пружини и монтажни комплекти за окачване ще бъде на щанд E31 в зала 4.

С колеги, пътуващи от цяла Европа, както и от Япония и Америка, KYB иска да ограничи въздействието, което ще се окаже върху околната среда при участието в това голямо автомобилно събитие. Като се вземат предвид полетите, пътуванията с автомобили, производството на щандове, подготовката на храна и напитки и настаняването, количеството CO2, което трябва да бъде генерирано, се изчислява, като се използва независим онлайн специалист. За да компенсира това, KYB направи дарение на екологична благотворителност за тяхната работа за борбата с изменението на климата. Това е част от глобалния ангажимент на KYB за корпоративна социална отговорност.

По време на Automechanika, KYB ще демонстрира нарастващото портфолио от помощни инструменти, които имат за цел да помогнат на техниците, които монтират продуктите на KYB. Това включва новото приложение Suspension Solutions на KYB, което има някои вълнуващи нови допълнения, които ще бъдат стартирани единствено и само по време на изложбата. Посетете щанда, за да научите повече!

Jordan Day, маркетинг мениджър на KYB Europe Aftermarket, обяснява „KYB вярва, че обучението и поддръжката са ключови елементи за успеха на клиентите. KYB продължава да инвестира и да разширява ценния набор от инструменти за поддръжка на техници, Automechanika е страхотна платформа да се демонстрира на съществуващи и потенциални клиенти това, което е на разположение. Също така това ни дава възможност да говорим с голям брой хора от много различни страни и да получим обратна информация за това как можем да продължим да подобряваме програмата за поддръжка Suspension Solutions.“

Програмата Suspension Solutions също така включва 360-градусови изображения, видеоклипове за монтаж, съвети за монтаж на специфични части чрез QR кодове и онлайн техническа поддръжка.