KYB се концентрира върху бъдещето в Automechanika Франкфурт

KYB Europe Aftermarket участва в Automechanika Франкфурт миналата седмица. Основният доставчик на амортисьори, спирални пружини и окачвателни комплекти се възползва от възможността да открои елементите на бъдещето на своя щанд.

Бе изложен прототип от следващо поколение, лек, тип греса, който се радва на голям интерес както от страна на посетителите, така и от другите изложители. Външният корпус и приставката са интегрирани чрез инжектиране с термична смола от пластмаса, подсилена с въглеродни влакна с висока устойчивост. Термичната смола с въглеродни влакна, също е адаптирана към буталния прът, който преди това е бил от метален материал върху този модел.

Амортисьорът прототип демонстрира един от многото проекти на проучване на възможностите за бъдещето, от научно-изследователския екип, награден от KYB. Автомобилните водачи имат все по-големи изисквания към допълнителните устройства на техните превозни средства; развлекателни системи, сателитна навигация, мултимедийни системи – са почти стандартни. Тези допълнителни аксесоари добавят тегло към превозното средство, така че компонентите са се развили, за да компенсират допълнително тегло. Инженерите в областта на научноизследователската и развойната дейност на KYB непрекъснато изследват как се развиват амортисьорите. Намаляването на теглото на тези амортисьори означава, че колата ще бъде по-ефективна и следователно по-екологична. Това е само пример за това как компонентите могат да възникнат в бъдеще.

Също KYB са имали предвид и бъдещето чрез ограничаване на въздействието, което участието им в това събитие ще има върху околната среда, представяйки неутрален щанд по отношение на въглеродните емисии. Като се вземат предвид движението, конструкцията на щанда, подготовката на храната, напитките и настаняването, количеството генериран CO2 се изчислява, като се използва независим онлайн специалист. За да се компенсира това, KYB са направили дарение на благотворителна организация за опазване на околната среда по отношение на дейността й във връзка с борбата с климатичните промени, с проект за залесяване в Южна Америка.

По време на изложението Automechanika, KYB представиха също все по-голямо портфорио от инструменти за техническа поддръжка, предназначени да помогат на техниците, които инсталират KYB продукти. То включва новото приложение KYB Suspension Solutions, което има няколко няколко нови вълнуващи допълнения, представени изключително на изложението – особено един инструмент за изчисление на работната сила и инструмент за съвети, специфични за някои компоненти. Програмата KYB Suspension Solutions включва и изображения на 360 градуса, видеоклипове, описващи монтажа, конкретни съвети за монтаж чрез QR кодове и онлайн техническа помощ, като всичко това е демонстрирано на посетителите в зоната KYB Expert в кабината.

 

Бележка за редакторите:

KYB е един от най-големите световни производители на оригинално оборудване за автомобилни амортисьори, като един на всеки пет автомобила оставя производствени линии по света, оборудвани с KYB като стандарт. KYB в Европа предлага също така пълна гама спирални пружини, заедно с монтажни комплекти за окачване и комплекти за защита.

Снимки:

  • Щандът KYB в Automechanika Франкфурт 2018
  • Амортисьор прототип лек до стандартен амортисьор

 

За допълнителна информация, моля, свържете се с:

Sue Clough, Бранд координатор, KYB Europe Aftermarket

Телефон:                   +44 (0)1925 425765

Мобилен телефон:  +44 (0)7966 562007

Имейл:                       s.clough@kyb-europe.com

Уебсайт:                   www.kyb-europe.com

Twitter:                       @kybeurope

Facebook:                 /kybsuspension