KYB разширява онлайн поддръжката

KYB Europe разширява своята онлайн поддръжка за сервизи и дистрибутори, която е водеща на пазара. Уебсайтът kyb-europe.com е подобрен с нов имидж и допълнително техническо и учебно съдържание.

Достъпен на 22 езика, уебсайтът се фокусира върху зоната за поддръжка, която е снабдена със селекция от полезни инструменти, които помагат както на техниците, така и на търговците да идентифицират и продават резервни компоненти на окачването. Новата област „Обучение на KYB“ съдържа встъпителен преглед на популярното обучение за решения за окачване на KYB, което беше предоставено на над 7000 специалисти от пазара на резервни части от техническите инструктори на KYB преди пандемията през 2019 г. Има формуляр за записване за по-подробно онлайн обучение, предоставено от един от експертните обучители на KYB, и възможност да се запишете за месечния бюлетин на KYB, за да бъдете информирани за последните новини и предложения за техническа поддръжка на KYB.

KYB стартира и набор от дигитални пакети, които представляват набор от предварително разработени и написани публикации в социалните медии за решаващия за безопасността характер на окачването и за продуктите на KYB. Дистрибуторите на резервни части и сервизите могат да ги използват в собствените си канали на социалните медии, за да информират последователите си за безопасността на окачването и да популяризират защо предлагат или монтират марката KYB. За да изтеглите тези пакети за Вашия бизнес, моля, свържете се с местния офис на KYB, с търговския представител или с маркетинговия екип чрез news@kyb-europe.com.

Текущите видеоклипове за монтаж и образователните видеоклипове на KYB Europe имат над 6 милиона гледания в техния канал в YouTube. Проучване на Hubspot установи, че 72% от клиентите предпочитат да научат за даден продукт или услуга, като гледат видеоклип. Пандемията Covid19 даде възможност на автомобилните специалисти да се възползват повече от онлайн обучението, тъй като то отнема по-малко време от натоварения им работен ден, отколкото присъственото обучение лице в лице. Видеоклиповете на KYB са лесно достъпни чрез обновения уебсайт и има планове за добавяне на повече такива през следващите месеци.

Джордан Дей, маркетинг мениджър на KYB Европа, обяснява: „Това е идеалната възможност да се говори с повече техници за компонентите на окачването и тяхната решаваща роля за безопасността на автомобила, включително как да се определи кога трябва да се сменят, как да се продават и как да се сменят по най-ефективния начин. Разполагаме със силен екип от технически инструктори и се радваме, че ще можем да споделим техния опит с по-широка аудитория онлайн.“