KYB предлага на клиентите си поддръжка в социалните медии

KYB Europe създаде два комплекта безплатни цифрови пакети за социалните медии – един за дистрибутори и един за сервизи. Това са готови публикации, които клиентите на KYB, които имат канали в социалните медии, могат да използват, за да информират своите клиенти за критичния характер на компонентите на окачването по отношение на безопасността.

Визуализациите са придружени от предложен текст за публикациите, както и от преглед на това как социалните медии могат да подпомогнат бизнес комуникацията. Публикациите в пакета за дистрибутори са насочени към сервиза, докато публикациите в пакета за сервизи са насочени към автомобилистите.

Маркетинг мениджърът на KYB Europe, Джордан Дей, обяснява: „Новите ни цифрови пакети за социалните медии са най-новата част от нарастващата ни гама от инструменти за подкрепа на нашите клиенти. Знаем, че много дистрибутори и сервизи използват социалните медии много ефективно, за да комуникират със съответните си клиентски бази; надяваме се, че тези цифрови пакети ще им помогнат да съветват клиентите си защо е толкова важно да се сменят компонентите на окачването след 80 000 км“.

Дистрибуторите, които се интересуват от използването на пакетите, трябва да се свържат с местния търговски представител на KYB или с офиса на KYB, от който купуват. Сервизите, които проявяват интерес, трябва да се свържат с официалния дистрибутор на KYB, от който купуват.