KYB отличени с наградата на PSA за върхови постижения на доставчиците

KYB Corporation получи „Value Creation Products & Services Award” (Награда за продукти и услуги създаващи стойност) от PSA на тяхното ежегодно събитие за отличия за върхови постижения на доставчиците на 26 юни.

Наградата бе признание за способността на KYB Corporation да предлага „първокласни технически решения и нови услуги, създаващи стойност“. KYB и 15 други компании бяха наградени на събитието, което отличава най-добрите сред над 8000 световни доставчици от мрежата на PSA.

KYB работи в тясно сътрудничество с PSA в продължение на няколко години и тази награда се отнася до новите „прогресивни хидравлични възглавници“, които са разработени за Citröen C5 Aircross и се прилагат също и за други модели Citröen.

Майк Хауарт, президент на KYB Europe Aftermarket, коментира, че „KYB непрекъснато инвестира в научноизследователска и развойна дейност за автомобилното окачване и с помощта на тази награда помага се демонстрира на нашите клиенти за следпродажбено обслужване в Европа значението на този новаторски нов дизайн на амортисьори, използван за редица модели автомобили в цяла Европа“.

За повече информация относно прогресивните хидравлични възглавници вижте отделно подробното съобщение за пресата в kyb-europe.com/media.

 

Бележка до редакторите:

KYB е един от най-големите производители в света на оригинално оборудване за автомобилни амортисьори, като един на всеки пет автомобила излизащи от производствени линии по света, е стандартно оборудван с KYB. За пазара на резервни части, KYB в Европа също така произвежда широка гама спирални пружини, заедно с предлагането на водеща гама от монтажни комплекти за окачване и комплекти за защита.

Снимка:

  • Michelle Wen, изпълнителен вицепрезидент, PSA Global Quality of Purchasing and Supplier; Keiichi Handa, изпълнителен вицепрезидент на KYB Corporation; Alain Raposo, старши вицепрезидент на Powertrain, Battery and Chassis Engineering

За повече информация се свържете с:

Sue Clough, Координатор на марката, KYB Europe Aftermarket

Телефон:      +44 (0)1925 425765

Мобилен:      +44 (0)7966 562007

Имейл:          pr@kyb-europe.com

Уебсайт:       www.kyb-europe.com

Twitter:           @kybeurope

Facebook:     /kybsuspension

LinkedIn:        kyb-europe