KYB отбелязва достигането на 4 милиона показвания на видеоклипа за монтаж на амортисьори

KYB Europe Aftermarket отбелязва достигането на 4 милиона показвания на видеоклиповете за монтаж в канала си в YouTube.

Водещият на пазара диапазон от видеоклипове за монтаж за трудна или необичайна смяна на амортисьори е пуснат през 2013 г.Вече има над 100 видеоклипа, обхващащи над 380 автомобилни приложения. Видеоклиповете се гледат средно над 90 000 пъти на месец, за 195 000 минути.

Най-гледаният видеоклип за монтаж е за предните части на Peugeot 307, 308, Citröen C4.Този амортисьор е неудобен за смяна, защото, за да получи подходящ достъп до горната гайка, техникът трябва да отстрани чистачките на предното стъкло, панела в предната част, бутилката със спирачна течност и капака на чистачките на предното стъкло.

Във всички видеоклипове за монтаж KYB показва правилния процес на подмяна на амортисьорите, в това число и точно кои инструменти трябва да се използват и специфичните настройки на геометрията.

Ако техниците знаят за конкретно превозно средство, при което е трудно да се сменят амортисьорите, KYB им препоръчва да се обадят, тъй като може да се направи подходящ видеоклип за монтажа, който да бъде в тяхна полза – те могат да изпращат данните за превозното средство (на който и да е език) на адрес: QR@kyb-europe.com.