KYB обявява своето новото партньорство за доставка на оригинално оборудване с ŠKODA

KYB Corporation с гордост обявява, че ще бъде доставчик на оригинални амортисьори за новата ŠKODA SCALA, което е тяхното първо партньорство за доставка на оригинално оборудване с чешките автомобилни гиганти.

 

KYB ще произвежда предни и задни амортисьори от своята чешка фабрика за SCALA, изцяло нов седан с пет врати, който се продава в цяла Европа тази година. SCALA се сглобява във фабриката в Млада Болеслав и вече се радва на страхотни отзиви в пресата за търговия на автомобили. По време на пътния тест с AutoExpress ŠKODA SCALA „шофира впечатляващо по повечето повърхности“.

 

ŠKODA се присъединява към дълъг списък от световни производители на автомобили, които се доверяват на KYB да бъде доставчик на оригинални амортисьори за новите им автомобили, включващи много други марки, намиращи се под чадъра на Volkswagen Group. Един от пет автомобила по цял свят излизат от производствените линии с монтирани оригинални амортисьори на KYB, което прави KYB един от най-големите производители на окачване в света.