KYB затвърждава позицията си на специалист в областта на окачването

KYB Europe пусна на пазара изцяло нова гама кормилни части, за да затвърди позицията си на специалист в областта на окачването. Контролните рамена (винкели), сферичните шарнири, стабилизаторните връзки, краищата на връзките и краищата на багажника съставляват новото семейство кормилни части на KYB. Всички те вече са налични в онлайн каталога TecDoc.

Кормилните части на KYB са разработени и тествани като минимум по спецификациите на OE – това гарантира, че всяка закупена от Вас част отговаря на качеството на OE или е по-добра. Компонентите се подлагат на многобройни методи за изпитване на качеството, включително контрол на твърдостта, натоварване на материала, якост на сферичните щифтове, изпитване на въртящия момент и издърпване на съединителния прът.

Преди пускането им на пазара в Европа вече са продадени над 1 милион кормилни части на KYB по целия свят в някои от най-суровите климатични условия и по някои от най-трудните пътища.

Дистрибуторите на кормилни части на KYB могат да се възползват от всички водещи в бранша услуги, логистична и търговска подкрепа, от които се възползват нашите клиенти в цяла Европа. Нашите екипи за данни и каталогизиране, които станаха първият доставчик на амортисьори в света, удостоен с наградата Premier Data Supplier от TecDoc, работят неуморно, за да гарантират, че новата гама кормилни части е възможно най-точната и ефективна.

Като се има предвид сервизът, всички контролни рамена на KYB включват сферични шарнири. За удобство в гамата са включени и всички спомагателни части (гайки и др.). Изпълнителният директор по продажбите Хуан Карлос Диес коментира, че „Кормилните частите са следващият естествен наследник на настоящите ни гами и нещо, върху което работим от дълго време. Бързо разширяващата се гама ще позволи на сервизите да разчитат на един доверен доставчик за всички свои нужди, свързани с кормилното управление и окачването“.

За да разгледате пълната гама, моля, вижте www.kyb-europe.com/bulgaria/steering-parts