ПРИЛОЖЕНИЕТО KYB ДОСТИГНА 1000 ИЗТЕГЛЯНИЯ

Новото мобилно приложение „Suspension Solutions“, което беше пуснато в края на ноември, вече достигна над хиляда изтегляния.

Техниците в 28 европейски държави вече използват приложението, а оценките от отзиви вече са средно над 4,5 (от 5), което е отличен резултат за такова ново издание. Статистиката показва, че текстовите съобщения, които приложението изпраща на клиентите, се отварят в рамките на средно 2 минути, като над двеста клиенти използват връзката, за да се свържат директно със сервиза. Най-голям брой изтегляния досега има във Великобритания, а географската зона с най-много потребители е Лондон.

Според неотдавнашен доклад на европейската компания „Dekra“, „приблизително 75% от интервюираните клиенти никога не са се свързвали с [автосервиз] по електронна поща или през интернет“. Безплатното приложение от KYB позволява на сервизите да се отличат от останалите и да използват модерна технология, за да обучават клиентите си за окачването, като използват снимки и видеоклипове, по същия начин, както повечето европейски дилъри правят.

Маркетинговият мениджър на KYB Европа Джордан Дей коментира: „Радвам се на ранния успех на този проект и съм уверен, че нашето ново мобилно приложение ще се превърне в основно помощно средство за автосервизите, като им помогне да повишат своя профил с клиентите си и да увеличат продажбите си“.

Приложението е разработено специално за техници и може лесно да бъде персонализирано от всеки автосервиз, който го използва. То им дава възможност да изпратят персонализирано текстово съобщение на шофьора, като обясняват идентифицираните проблеми с окачването. Те също могат да изпращат снимки преди и след извършената работа. Приложението е достъпно за изтегляне безплатно от App store и Google Play. За да получите повече информация и връзки за изтегляне, посетете app.kyb-europe.com.