Организационни промени, обявени за KYB Europe Aftermarket

KYB Europe Aftermarket обяви днес промени в структурата на управлението на високо равнище. Тези промени следват назначаването на нов вицепрезидент – Tetsunosuke Nagasawa, който се присъединява след изключително успешен период, през който е отговарял за KYB Russia.

 

„Новата структура ни позволява да бъдем много по-гъвкава и динамична организация.“, обяснява Nagasawa, „Замяната на старата географска структура е в съответствие с европейското пазарно ниво като цяло, което се развива и се разраства през границите на страната. Нашата структура трябва да отразява и това.“

 

Juan Carlos Diez, бивш директор Юг, вече заема позицията на европейски директор по продажбите. Diez работи в KYB от 2002 г. насам. Тази нова роля ще му позволи да отговаря за цялостните продажби в Европа. „Консолидирането на европейския резервен пазар е накарало нашите клиенти да се превърнат в големи, мултинационални компании и международни търговски групи.“, казва Diez, „Новата структура позволява на KYB European Aftermarket да се справя с това ново ниво на клиенти, като работи с подобен многонационален фокус. През цялото време нашите девет клона и техните генерални мениджъри ще ми докладват директно, като следят строго никога да не губим внимание на ниво държава и да продължаваме да подобряваме подкрепата си по отношение на всички клиенти”.

 

Също така докладва на Diez, новите роли на директора по бизнес развитие и директора на ключови клиенти. Тези роли ще бъдат поети съответно от Radoslaw Palka, бивш директор Изток, и Andrew Marpole, бивш директор Север. Palka е в KYB от 1999 г., а новата му роля го представя със задача да развива отношенията на нови пазари и с нови клиенти – нещо, с което има голям опит, след като развива Източния регион на KYB Europe до позиция на пазарен лидер. Marpole е в компанията от 2003 г. Новата роля му дава отговорността за управлението и надзора на ключовите клиенти на KYB Europe Aftermarket, като помага да се развиват стратегии за продажби и маркетинг в Европа и да се гарантира, че е налице ясна цялостна стратегия за тези ключови клиенти, във всеки от деветте клона на KYB.

 

И накрая, Chris Flood, бивш британски оперативен мениджър, ще поеме ролята на европейски мениджър по логистика. Flood управлява изключително успешния склад в Обединеното кралство повече от 10 години и задачата му е да пресъздаде същия успех в петте европейски склада на KYB.

 

„Доволен съм, че новата структура не само ни позволява да подобрим способността си да работим както на европейско, така и на местно ниво, но също така премества някои висококвалифицирани служители в области на бизнеса, които са изключително подходящи за техните таланти.“, обяснява Nagasawa, „Реорганизирането на нашия персонал означава, че можем да започнем да се подобряваме от днес, няма нужда от въвеждане или време, през което да се формираме. Новата структура ще разгледа подобрения в поддръжката и логистиката на нашите клиенти, като допълнително ще подобри репутацията на KYB на Европейския резервен пазар“.