Нови 2022 PDF каталози

KYB пусна най-новите си европейски каталози за амортисьори и спирални пружини – пълен списък на гамата на KYB, както и подробности за всички нови приложения за 2022 г. Каталозите са в PDF формат и са достъпни за изтегляне от страницата с каталози на уебсайта на KYB Europe. Каталозите са достъпни на няколко европейски езика.

Новите каталози съдържат над 250 нови номера на амортисьори и почти 600 нови номера на спирални пружини, които включват приложения за леки и лекотоварни автомобили (ЛТМ). Включени са и приложения за монтажни комплекти за окачване, както и приложения за комплекти за защита. Всички нови допълнения осигуряват покритие за десетки милиони превозни средства в Европа.

Най-актуалната гама на KYB е винаги достъпна онлайн чрез TecDoc. Този електронен каталог е достъпен в зоната за поддръжка на www.kyb-europe.com. KYB Europe притежава статут А на TecDoc в продължение на няколко последователни години и е една от първите компании за следпродажбено обслужване, която миналата година стана Premier Data Supplier – новият златен стандарт в качеството на данните на TecDoc.

Онлайн каталогът включва и връзки към нашите видеоклипове за монтаж, където е необходимо, както и най-голямата гама от 360-градусови изображения за подпори и полуподпори на пазара на резервни части. Тези изображения могат да бъдат увеличавани и завъртани, за да помогнат на сервиза да избере правилния номер на частта от първия път, като по този начин се намалява възможността за връщане.