Нагасава поема от Хоуарт поста Европейски вицепрезидент на KYB

KYB Corporation издигна Тецуносуке Нагасава за вицепрезидент на KYB Europe Aftermarket на мястото на Майк Хоуарт, който потърси нови полета на изява след 22 години в KYB.

Тецуносуке Нагасава се присъединява към KYB през 2005 г. в афтърмаркет бизнес отдела в Токио. Той прави трансфер към Европа през 2007 г. и тогава отговаря за експортните продажби към региона на Балканите и ОНД. От април 2013 до март 2019 отговаря за KYB Русия, където след преструктуриране успешно подобрява успеха на клона и възприемането на марката и увеличава пазарния дял до 30%.

По отношение на новата си роля в KYB Европа, Нагасава коментира: „Важно е да помним, че KYB Европа не само продава продуктите на нашата марка на пазара за резервни части, но също предоставя услуги по поддръжка, логистика и продажби. Следователно трябва да създадем добавена стойност на нашите продукти, за да бъдем от значение за клиентите си. За да успеем, трябва да сме непредубедени и проактивни. Ще продължаваме да следваме принципа си: да бъдем бързи и агресивни.“

Афтърмаркет отделът на KYB Европа в момента има над 250 служители, офиси в 9 държави и 6 складови бази.