Мобилното приложение KYB App продължава да набира популярност

Мобилното приложение KYB Suspension Solutions продължава да увеличава популярността си сред европейските сервизи, като вече е изтеглено над 10 000 пъти. Испания има най-много потребители с 21%, следвана от Обединеното кралство с 19% и Италия с 10%.

Приложението има три основни функции, за да помогне механиците да намерят и монтират компоненти на окачването и да обяснят, общуват и продават окачване на клиентите си. Първо позволява на техниците да предложат ремонт по окачването на клиента. След като прегледа превозното средство, техникът въвежда „симптомите“, които се показват в приложението, при необходимост прикрепя снимка. След това приложението обработва тази информация и създава конкретен отчет за превозното средство, който е във вид на текст за клиента, и всичко това безплатно. Този отчет съдържа бутон за „обаждане в сервиза“ – средно статистически този бутон се натиска от клиента веднъж от четири пъти.

Втората функция позволява на механика да прави „преди и след“ снимки, когато работи върху окачването на автомобила. Приложението изпраща тези снимки с превозното средство до клиента. Докладът обяснява извършената работа и ползата, която ще има за превозното средство, и показва снимките на старите и новите монтирани компоненти.

Последната характеристика предоставя подробни технически съвети за работата по окачването. Техниците могат да въведат марката и модела на автомобила, VIN номера или регистрационния номер и ще им бъдат показани необходимите номера на KYB части и подробен технически бюлетин, който включва илюстрирано ръководство стъпка по стъпка за монтажа на частта, необходими инструменти (и съответните въртящи моменти на затягане) и очаквано време, необходимо за извършване на работата. Ако има наличен монтажен KYB видеоклип за тази дейност, това също ще бъде предоставено

Приложението KYB Suspension Solutions е безплатно за изтегляне и използване, достъпно на 20 европейски езика и напълно персонализирано, така че всички изпратени отчети съдържат името, номера за контакт и логото на вашия сервиз. За тези, които нямат приложението, то е достъпно за изтегляне от App Store и Google Play.