Каталог на KYB – нашата прецизност, Вашето предимство

KYB Europe получи статут на „Първокласен доставчик на данни“ (Premier Data Supplier) от TecAlliance.

Първокласен доставчик на данни е новият златен стандарт в качеството на данните в TecDoc. С този нов статут TecAlliance отличава отдадеността на доставчиците на данни, чиито данни отговарят на техните високи стандарти за качество. Критериите за това най-високо ниво на статут отправят значително по-строги изисквания към съдържанието.

KYB разполага със специален екип от хора, които работят на пълен работен ден, за да гарантират, че данните в каталога на KYB Europe са актуални и точни, което гарантира, че клиентите имат достъп до най-актуалните данни. KYB Europe притежава статут на TecDoc с рейтинг А в продължение на няколко последователни години и е една от първите компании за следпродажбено обслужване, които са станали Първокласен доставчик на данни.

В платформата на TecDoc са представени 700 марки, като само 16% от тях в момента са Първокласен доставчик на данни. KYB е първият и в момента единствен голям производител на амортисьори, на когото е присъден този златен статут.

Маркетинг мениджърът на KYB Europe, Джордан Дей, обяснява: „Качеството на данните е от решаващо значение за успешното идентифициране на правилните части от първия път. KYB ще продължи да инвестира в този ключов елемент от поддръжката и да го приоритизира“.

От април тази година досега KYB Europe е добавила към гамата си 67 нови амортисьора, които отговарят на изискванията на 8 милиона автомобила, и 95 нови винтови пружини, които отговарят на изискванията на 7 милиона автомобила.