Допълнителни подобрения на Horizon за данните на KYB

KYB обяви допълнителни подобрения на своите данни и видимост в TecDoc. Наскоро беше обявено, че KYB е запазила статута си на доставчик с най-висока оценка за TecAlliance. Специализиран екип от хора работят на пълен работен ден, за да гарантират, че данните от каталога на KYB са актуални и точни, като осигуряват на клиентите достъп до най-подходящите данни. За да бъде признати като най-високо оценен доставчик, описанията на продуктите трябва да съответстват поне на 99% на стандартите на TecAlliance.

В допълнение към горепосоченото KYB е избрана да бъде включена в пилотната схема на TecAlliance, която ще стартира добавянето на нови данни към Tec Doc за 6 дни – огромно подобрение за текущия месец и половина. Пилотната схема ще стартира през август 2019 г.KYB вече може да твърди, че е лидер на пазара, когато става дума за нови амортисьори в асортимента – последните данни за паркиране на автомобили показват, че в асортимента на KYB са обхванати още над 5 милиона европейски автомобила под 5 години в сравнение с най-близкия конкурент – а когато KYB е един от основните производители на амортисьори, избрани за това огромно подобрение на скоростта на видимост на данните, това само ще доведе до нещо по-добро.

„KYB е в състояние да получи нови амортисьори по-бързо на пазара от всеки друг производител по редица причини“, обяснява Жан Франсоа Хуан, генерален мениджър на продуктовото управление на KYB Europe Aftermarket.„KYB е OE за 1 до 5 автомобила в световен мащаб, което означава, че ние сме първи на пазара пряко с тези модули. За всички останали имаме научноизследователски отдели, разположени по целия свят, огромно съоръжение за развойна дейност в Япония и център за монтаж и изпитване тук във Франция. Възможността за добавяне на нови данни в TecDoc за 6 дни е следващата стъпка за осигуряване на достъпността и видимостта на нашия продукт за клиентите ни по-бързо от всички останали.“