ÚJ KYB KATALÓGUSOK 2018-RA

A KYB kiadta legutóbbi európai katalógusát a lengéscsillapítókra és tekercsrugókra – a KYB kínálat teljes listájára, valamint a 2018-as összes új alkalmazások részleteire vonatkozóan.

Az új katalógusok több mint 100 új lengéscsillapító alkatrész számot és 230 új tekercsrugó alkatrész számot tartalmaznak. Ezek közé tartoznak az autók és könnyű haszongépjárművek (LCV-k) számára készült alkalmazások. A készletből sok új alkatrész már rendelkezésre áll.

A lengéscsillapítókhoz való új alkatrészek Európa-szerte további 6 millió autót látnak el, és az új tekercsrugó alkatrészek további 9,5 milliót. Jelentős új alkalmazás-modellek szerepelnek e sajtóközlemény második oldalán.

Ezenkívül 55 további alkalmazás szerepel itt a Felfüggesztés-szerelési készletekhez – amelyek növelik a lengéscsillapító élettartamát és a lengéscsillapítókkal egyidejűleg könnyen cserélhetők, valamint 40 új Védő-készlet alkalmazás. Az új készletek Európa-szerte további 26 millió járművet szolgálnak ki.

80 olyan járműgyártó szerepel a KYB lengéscsillapító katalógusban, amelyek az európai utángyártás számára piacvezető autópark kiszolgálást biztosítanak. A könnyebb megkeresés érdekében ezek mindkét katalógusban betűrendben szerepelnek. A felfüggesztési alkatrészek hasznos képi listája is rendelkezésre áll.

A katalógus interaktív verziója a KYB Europe weboldalának támogatási zónájában érhető el. Ez is szerepel a főbb elektronikus katalógusokban, beleértve a TecDoc-ot.