Új fejlesztésekkel segíti a KYB adatai naprakésszé tételét

A KYB újabb fejlesztéseket jelentett be, amelyekkel bővül a TecDoc-ban kereshető adatok mennyisége és láthatósága. A közelmúltban bejelentették, hogy a KYB megőrizte pozícióját a TecAlliance A besorolású beszállítójaként. Egy csapatnyi elkötelezett szakember teljes munkaidőben dolgozik azon, hogy a KYB katalógusának adatai naprakészek és pontosak legyenek, hogy a vállalat ügyfelei hozzáférhessenek a számukra leglényegesebb információkhoz. Ahhoz, hogy egy beszállító A kategóriájú besorolást kapjon, termékleírásainak legalább 99%-ban meg kell felelniük a TecAlliance szabványainak.

A KYB mindezek mellett a TecAlliance kísérleti programjában is részt vesz, így a TecDoc-hoz hozzáadott új adatok hat napon belül elérhetővé válnak – ez hatalmas előrelépés a jelenlegi másfél hónaphoz képest. A kísérleti program 2019 augusztusától működik élesben. A KYB már most is az új sorozatú lengéscsillapítók piacvezető gyártójának mondhatja magát. A legfrissebb iparági adatok szerint legalább ötmillióval több öt évnél fiatalabb európai személygépjárműben használják a gyártó lengéscsillapítóit a sorban második versenytárshoz képest, és mivel a KYB az egyetlen nagy lengéscsillapító-gyártó, amely részt vesz ebben az óriási fejlesztésben, ez az eredmény csak javulni fog.

„Több oka is van annak, hogy a KYB bármelyik másik gyártónál gyorsabban képes forgalomba hozni új lengéscsillapítóit” – világít rá Jean François Huan, a KYB utángyártott alkatrészek európai részlegének termékmenedzsmentért felelős ügyvezető igazgatója. „A KYB világszerte minden ötödik autóhoz biztosít eredeti lengéscsillapítókat, ami azt jelenti, hogy első a piaci szereplők sorában. Más területeken a világ minden táján rendelkezünk kutatási létesítményekkel, van egy hatalmas fejlesztési létesítményünk Japánban és egy szerelő- és tesztelőközpontunk itt, Franciaországban. Az, hogy az új adatokat immár hat nap alatt tudjuk feltölteni a TecDoc-ra, közelebb visz minket ahhoz, hogy termékeinket mindenki másnál gyorsabban elérhetővé és láthatóvá tegyük ügyfeleink számára.”