Új 2022 PDF katalógus

A KYB bemutatja a lengéscsillapítókat és tekercsrugókat tartalmazó, legújabb európai katalógusát – a 2022-es KYB választék teljes listájával és az új alkalmazások részletezésével. A PDF formátum lévő katalógusok a KYB Europe weboldalán, a katalógus oldalról tölthetők le. A katalógusok számos európai nyelven elérhetőek.

Az új katalógusok több mint 250 új lengéscsillapító és közel 600 új tekercsrugó alkatrészszámot tartalmaznak gépjárművekhez és kiskereskedelmi járművekhez (LCV-k) egyaránt. Továbbá a felfüggesztés szerelőkészletek, valamint a védőkészlet alkalmazások is szerepelnek benne. Minden új termék több tízmillió járműhöz megfelelő Európa-szerte.

A KYB naprakész választéka mindig elérhető online, a TecDocban. Ez az elektronikus katalógus a Terméktámogatási zónában található: www.kyb-europe.com. A KYB Europe már több éve folyamatosan őrzi TecDoc A-minősítését, és az első utángyártott termékeket forgalmazó vállalatok egyike volt, akik a múlt év során Premier adatszolgáltatókká váltak, amely az új aranystandard a TecDoc adatminőség területén.

Az online katalógus tartalmazza a vonatkozó szerelési videóink hivatkozásait, illetve a 360 fokos képek legszélesebb választékát a teljes és fél felfüggesztések tekintetében az utángyártott termékek piacán. Ezek a képek nagyíthatók és forgathatók, így a műhelyben dolgozó szakemberek könnyebben ki tudják választani a megfelelő alkatrészszámot, ezáltal csökkenthető a visszaküldött termékek mennyisége.