Szervezeti változások a KYB utángyártott alkatrészeinek európai részlegében

A KYB utángyártott alkatrészek európai részlege ma szervezeti változásokat jelentett be a legfelsőbb vezetés összetételében. Ezek a változások az új alelnök, Tetsunosuke Nagasawa kinevezését követően indultak el, aki azután csatlakozott a felső vezetéshez, miután nagyon sikeres időszakot zárt a KYB oroszországi piacán.

 

„Az új struktúra lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal rugalmasabb, dinamikusabb szervezetként működjünk – mondta Nagasawa. – A régi földrajzi struktúra átrajzolása összhangban van az utángyártott alkatrészek európai részlegének egészével, amely országhatárokon átívelő szervezetté nőtte ki magát. A vállalat szerkezetének ezt is tükröznie kell.”

 

Juan Carlos Diez, a KYB déli régióinak korábbi igazgatója mostantól az európai értékesítési igazgató pozícióját tölti be. Diez 2002 óta erősíti a KYB csapatát. Ezzel az új pozícióval az ő feladata lesz az európai értékesítési tevékenységek koordinálása. „Az utángyártott alkatrészek európai piacának konszolidációjával ügyfélkörünk nagy multinacionális cégekké és nemzetközi kereskedelmi csoportokká nőtte ki magát – mondta Diez. – Az új struktúra lehetővé teszi a KYB utángyártott alkatrészek európai részlege számára, hogy hasonlóan multinacionális hangsúllyal működjön. Kilenc leányvállalatunk és menedzsmentjük közvetlenül bejelentési köztelezettséggel tartoznak nekem, biztosítva, hogy országszinten mindenre körültekintően odafigyeljünk, és hogy folyamatosan javítsuk minden ügyfelünk támogatását.”

 

Az új vezetői pozíciók – az üzleti fejlesztési igazgató és a kiemelt ügyfelekért felelős igazgató – szintén Dieznek számolnak be eredményeikről. Az üzleti fejlesztési igazgatói posztot Radoslaw Palka, a keleti régió korábbi igazgatója, a kiemelt ügyfelekért felelős igazgatói pozíciót pedig Andrew Marpole, a nyugati régió korábbi igazgatója tölti be. Palka 1999 óta dolgozik a KYB-nél. Új pozíciójában az új piacokkal és az új ügyfelekkel való kapcsolatépítés az elsődleges feladata. Ezen a területen már nagy tapasztalattal rendelkezik, hiszen neki köszönhetően vált piacvezetővé a KYB kelet-európai régiója. Marpole 2003 óta dolgozik a vállalatnál. Kinevezésével a KYB kiemelt ügyfeleinek irányításáért és felügyeletéért felel majd az utángyártott alkatrészek európai piacán, amellyel Európa-szerte hozzájárul a vállalat értékesítési és marketingstratégiáinak kidolgozásához, emellett gondoskodik róla, hogy a KYB mind a kilenc leányvállalatánál világos és átfogó ügyfélstratégia működjön a kiemelt ügyfelekre vonatkozóan.

 

Végül pedig az európai logisztikai vezetői pozíciót Chris Flood tölti be, aki korábban az egyesült királysági piac műveleti vezetőjeként dolgozott. Flood több mint 10 évig irányította az Egyesült Királyság sikeresen működő logisztikai raktárát, új pozíciójával ugyanezt a bravúrt kell megismételnie a KYB öt európai raktárában.

 

„Örülök, hiszen az új struktúra nemcsak arra jó, hogy európai és helyi szinten javítsa működésünket, hanem kiválóan teljesítő munkatársainkat tehetségüknek megfelelő pozíciókba delegálja – mondja Nagasawa. – A belső munkatársak kinevezése azt jelenti, hogy a mai naptól a fejlődésé a főszerep, és nem kell a bemutatkozással és a beilleszkedéssel időt töltenünk. Az új struktúrától azt várjuk, hogy nagymértékben javítsa ügyféltámogatásunkat és logisztikai folyamatainkat, ami tovább öregbíti a KYB hírnevét az utángyártott alkatrészek európai piacán.”