Szató Hadzsime nyugdíjba megy

Szató Hadzsime úr nyugdíjba vonult a KYB Corporationtől. 1981-ben csatlakozott a KYB-hez, 1992 és 2001 között Európában dolgozott értékesítési menedzserként, ahol erős kapcsolatokat épített ki a KYB ügyfeleivel. 2003-ban tért vissza ügyvezető igazgatóként, majd 2011-ig a KYB Europe elnökeként tevékenykedett. Jelentős mértékben járult hozzá a KYB európai bővüléséhez.

Szató úr 2011-ben tért vissza Japánba a globális utángyártott termékpiac értékesítési ügyvezető igazgatójaként az Autóalkatrészek részlegen. 2016 áprilisában került vezérigazgatói pozícióba, és a KYB Thailandhez került, ahol két évig volt a gyár elnöke. 2018 júniusában tért vissza Japánba, ahol a globális, utángyártott és eredeti alkatrészekkel foglalkozó Autóalkatrészek üzletág vezetéséért volt felelős igazgatóhelyettesként. 2022-ben csatlakozott a KYB Corporation igazgatótanácsához, és alelnökként tevékenykedett.

Szató úr 2023 júniusában vonult vissza, és a Testület külső igazgatói pozícióját foglalja el a Sato Shoji Corporationnél Japánban. Utoljára tavaly szeptemberben látogatott el Európába, azon belül is Németországba, ahol az Automechanika Frankfurt kereskedelmi vásárt tartották.

Jutó Ucsida, a KYB Europe alelnöke nyilatkozta: „Köszönetet mondunk Szató úrnak az értékes hozzájárulásáért a KYB Europe vállalatnál az elmúlt 30 évben, hosszú és boldog nyugdíjas éveket kívánunk neki!”