Nagasawa átveszi Howarth-tól a KYB Europe alelnöki posztját.

A KYB Corporation Tetsunosuke Nagasawát nevezte ki a KYB Europe Aftermarket új alelnökévé, Mike Howarth helyett, aki most 22 év után elhagyta a KYB-et, más irányú elfoglaltság végett.

Nagasawa 2005-ben lépett be a KYB-hez a Tokiói székhelyű utángyártott piac osztályra. 2007-ben Európába költözött, amikor a balkáni és a FÁK területek exportértékesítéséért volt felelős. 2013. áprilisától 2019. márciusáig a KYB Oroszországért volt felelős, ahol a szerkezetátalakítást követően sikeresen javította a fiókvállalat teljesítményét és a márka tekintélyét, valamint 30%-ra növelte a piaci részesedést.

Ami a KYB Europe-nál betöltendő új szerepét illeti, Nagasawa megjegyezte: „fontos, hogy ne felejtsük el, a KYB Europe nem csak a márkás termékeinket értékesíti az utángyártott piacon, hanem a támogatási, logisztikai és értékesítési szolgáltatásainkat is. Ezért hozzáadott értéket kell létrehoznunk termékeink számára, hogy az ügyfeleink számára különbséget nyújtsunk. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, nyitottnak és proaktívnak kell lennünk. Folytatjuk elvünket, hogy gyorsak és agresszívak legyünk”.

A KYB Europe Aftermarket jelenleg több mint 250 főt foglalkoztat, 9 országban lévő irodákban és 6 raktárban.