A KYB ÚJ INNOVATÍV APPOT MUTAT BE

A KYB Europe nemrég mutatta be új innovatív mobilapplikációját (appját).

 

A KYB Suspension Solutions appot autószerelőknek terveztük. Az alkalmazást bármely műhely könnyedén átszabhatja a saját igényének megfelelően, ráadásul ingyenesen letölhető az App Store-ból és a Google Play áruházból. Az app két funkcióval rendelkezik:

 

Az I. funkció segíti a szerelőt elmagyarázni a jármű tulajdonosának, milyen problémákat észlelt a jármű felfüggesztésénél, és mely alkatrészeket kell kicserélni. Ez a funkció szöveges üzenetben hivatkozásokat küld a tulajdonosnak. A hivatkozásokon található videók elmagyarázzák, milyen veszélyekkel és kockázatokkal jár, ha egy jármű elhasznált lengéscsillapítóval vagy rugóval, illetve a rögzítést és a védelmet nem tökéletesen biztosító alkatrészekkel közlekedik.

 

A 2. funkció teljes egészében bemutatja, hogy a műhely milyen javításokat végzett az ügyfél járművén. A funkció szöveges üzenetben fényképet küld az ügyfélnek a munka elvégzése előtti és utáni állapotról.

 

Az app kifejlesztése előtt autószerelőket vontunk be egy részletes összeurópai piackutatásba. Az alkalmazást úgy terveztük, hogy választ adjon számos felmerült problémára, például segíti a sofőr és a szerelő közötti világos kommunikációt, illetve bemutatja, hogy egy jármű biztonsága szempontjából milyen kulcsfontosságú szerep jut a lengéscsillapítóknak, a rugóknak, illetve a rögzítést és a védelmet biztosító alkatrészeknek.

 

A KYB Europe marketingmenedzsere, Jordan Day így beszél erről: „A demóváltozattal kapcsolatban rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk. Biztos vagyok abban, hogy autószerelő ügyfeleink hasznosnak fogják tartani ezt az új mobilappot: egyrészt tovább javíthatják imidzsüket az ügyfeleik körében, másrészt növelhetik a bevételeiket.”