KYB katalógus – Our Precision, Your Advantage

A TecAlliance “Premier adatszolgáltató” státusszal díjazta a KYB Europe vállalatát.

A „Premier adatszolgáltató” státusz képezi az új standardot a TecDoc adatminőségben. Ezzel az új státusszal a TecAlliance azon adatszolgáltatók elkötelezettségét ismeri el, akik adatai megfelelnek a magas minőségi előírásoknak. E felső szintű státusz kritériumai lényegesen szigorúbb tartalmi követelményeket írnak elő.

A KYB kijelölt csapata teljes munkaidőben azon dolgozik, hogy a KYB Europe katalógusa mindig naprakész és pontos legyen, illetve az ügyfelek hozzáférjenek a számukra releváns adatokhoz. A KYB Europe hosszú évek óta a TecDoc A-besorolású státuszát kapja meg, és az utángyártott termékeket forgalmazó vállalatok egyike, aki Premier adatszolgáltatóvá vált.

A TecDoc platformon körülbelül 700 márka található, amelyeknek csupán 16 %-a minősül Premier adatszolgáltatónak. A KYB az első és jelenleg az egyetlen fő lengéscsillapító gyártó, aki elérte az arany státuszt.

Jordan Day, a KYB Europe marketing menedzsere hozzátette: „A minőségi adatszolgáltatás kritikus fontosságú a megfelelő alkatrészek sikeres azonosításához, már az első alkalommal. A KYB a jövőben is invesztálni fog ebbe a területbe, és kiemelt fontosságúnak tekinti a támogatás ezen aspektusát.”

Idén április óta a KYB Europe 67 új lengéscsillapítót adott hozzá termékválasztékához, amely így 8 millió gépjárművet fed le, míg a 95 új tekercsrugó 7 millió jármű esetén használható.