KYB APP EZREDIK LETÖLTÉS

Az új KYB Suspension Solutions mobilalkalmazást – amely tavaly novemberben jelent meg – már több mint ezer alkalommal töltötték le.

Az autószerelők 28 európai országban használják az appot, és az értékelések már most 4,5-es pontszámot érnek el (5-ből), ami kiváló érték egy ilyen új alkalmazás esetén. A statisztikák azt mutatják, hogy a vásárlók átlagban 2 percen belül megnyitják a szöveges üzenetet, amit az app küld nekik, és több mint kétszáz vásárló használta a hivatkozást, amellyel közvetlenül kapcsolatba léphet a szerelőműhellyel. A legtöbb letöltést az Egyesült Királyság területéről regisztráltuk, ezen belül a legtöbb felhasználó London területén dolgozik.

A Dekra európai járműszakértői vállalat nemrég közzétett jelentése szerint „a megkérdezett ügyfeleknek körülbelül 75%-át soha nem keresték [autószerelő műhelyből] sem e-mailben, sem interneten”. A KYB ingyenes alkalmazása lehetővé teszi, hogy a műhelyek kiemelkedjenek a tömegből, és sok nagy európai kereskedőhöz hasonlóan a modern technológia segítségével, képek és videók felhasználásával mutassák be vásárlóiknak a járművek felfüggesztésének működését.

A KYB Europe marketingmenedzsere, Jordan Day így kommentálta az eredményt: „El vagyok ragadtatva a projekt korai sikerétől, és bízom benne, hogy az új mobilapplikációnk fontos szerepet fog betölteni a tőlünk vásárló műhelyek életében, mivel ezzel javítani tudják az ügyfelekkel való kapcsolatukat és növelni a bevételüket.”

Az appot célzatosan autószerelőknek terveztük, és minden műhely egyszerűen a saját igényeihez szabhatja. Az alkalmazással egyedi üzenetet küldhetnek egy-egy jármű tulajdonosának, amiben elmagyarázhatják, milyen hibákat találtak a jármű felfüggesztésénél. A munka befejezése után „ilyen volt – ilyen lett” fényképet is küldhetnek. Az app ingyenesen letölhető az App Store-ból és a Google Playről. További információkért és a letöltési linkekért látogassa meg az app.kyb-europe.com oldalt.