A PSA kiváló beszállítói díjjal jutalmazta a KYB-t

A KYB Corporation június 26-án megkapta az „Értékteremtő termékek és szolgáltatások” díját a PSA éves díjkiosztóján, ahol a kiváló beszállítók munkáját ismerték el.

A KYB a díjat az „úttörő technikai megoldásai és új, értékteremtő szolgáltatásai” elismeréseként érdemelte ki a PSA-tól. A rendezvényen a KYB és további 15 vállalat nyerte el a díjakat, amelyekkel a PSA a világszerte több mint 8000 beszállítója legkiválóbbjait díjazza.

A KYB évek óta szorosan együttműködik a PSA-val, és ez a díj a Citröen C5 Aircross modellhez kifejlesztett új progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztéshez kapcsolódik, amelyeket további Citröen modellekben is használnak.

Mike Howarth, a KYB utángyártott alkatrészek európai részlegének elnöke így nyilatkozott: „A KYB folyamatos beruházásokkal támogatja az autóipari felfüggesztési megoldások kutatását és fejlesztését, és ez a díj megmutatja az európai utángyártott alkatrészek fogyasztóinak az új, innovatív lengéscsillapító-kialakítás fontosságát, amelyet számos járműmodellben alkalmaznak szerte Európában.”

A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésről további információk a kyb-europe.com/media oldalon található részletes sajtóközleményben olvashatók.