A KYB új OE-partnerségre lép a ŠKODA-val

A KYB Corporation büszkén jelenti be, hogy a jövőben az új ŠKODA SCALA eredetiberendezés-beszállítója (OE) lesz a lengéscsillapítók terén. Ez az első ilyen jellegű partnerkapcsolata a cseh gépkocsióriással.

 

A KYB első és hátsó lengéscsillapítókat gyárt majd cseh üzemében a SCALA számára. Utóbbi egy teljesen új ötajtós ferdehátú családi autó, amelyet ebben az évben kezdtek értékesíteni az európai piacokon. A SCALA-t a Mladá Boleslavban található üzemben rakják össze, és a modell máris nagyszerű értékeléseket tudhat magáénak a gépjármű-kereskedelemre szakosodott sajtóban. Az AutoExpress közúti tesztje során a ŠKODA SCALA „lenyűgözően boldogult a felületek döntő többségével.”

 

A ŠKODA más gépjárműgyártók hosszú, világszintű listájához csatlakozva fekteti bizalmát a KYB-be, és a vállalatra bízza új autói lengéscsillapítóinak OE-beszállítói feladatkörét. E listát a Volkswagen csoporthoz tartozó számos más márka is fémjelzi. A világ autói közül 5-ből 1 a KYB OE-lengéscsillapítóival felszerelve hagyja el a gyártósort. Ennek köszönhetően a KYB a világ egyik legnagyobb felfüggesztésgyártója.