A KYB új, motorsportokra szakosodott weboldalt indít

A KYB Europe Aftermarket új weboldalt indított motorsporttal kapcsolatos tevékenységei bemutatására: www.kybsport.com

 

A KYB világszerte számos, sokak által követett motorsport csapatait szponzorálja. Ez a weboldal egy helyre csoportosítja e csapatokat, és bemutatja az év során elért eredményeiket. A szponzorálás olyan változatos eseményeket foglal magában, mint a World Rallycross emberpróbáló, száguldó világa, a hosszú távú versenyzésről szóló Asia Cross Country Rally, vagy a szélsebes Super GT. Azáltal, hogy a KYB a mérnöki tudomány határait feszegeti, új tanulságokat vonhat le és fejlettebb technológiát oszthat meg a KYB Corporationön belül.

 

A KYB Corporation motorsportokra szakosodott mérnökök egy olyan elkötelezett csapatát alkalmazza, akik hatalmas szaktudással rendelkeznek, és specializált termékeket fejlesztenek kimondottan versenyzési célokra. Ennek a környezetnek meghatározó tényezője a komoly verseny, a csúcstechnológiás alkatrészekre való kereslet pedig világszínvonalú precizitást és minőséget kíván meg. A KYB elektronikus szervokormányzást (EPS) lehetővé tévő rendszereit széles körben használják a motorsportok berkeiben, különösen az olyan hosszú távú versenyek esetén, mint a Le Mans-i 24 órás autóverseny. A KYB felfüggesztési alkatrészeinek számos versenysportág csapatai szavaznak bizalmat.

 

A KYB sportoldalán az APR Racing, az EKS, a Toyota Gazoo Racing, a Goodsmile Racing, a Team JAOS és a Monster Energy RX Cartel csapatai szerepelnek. A weboldalon emellett a KYP motorsportokkal kapcsolatos tevékenységéről szóló naprakész hírek és blogbejegyzések olvashatók. „Az új weboldal kiváló lehetőséget biztosít a KYB számára, hogy szemléltesse nagy teljesítményű mérnöki megoldásait” – nyilatkozta Jordan Day, a KYB Europe marketingmenedzsere. „Szeretnénk egy olyan felületet, ahol európai ügyfeleink megismerhetik a világ nagyszerű csapatait, amelyeket szponzorálunk. Emellett a világ minden pontján megtalálható rajongók számára szeretnénk tájékoztatást nyújtani a KYB-márkáról.”

 

Az új weboldal időzítése nem is lehetett volna szerencsésebb: épp a Toyota Gazoo Racing Nürburgringi 24 órás autóversenyen bemutatott lenyűgöző teljesítménye után indult el. A TGR a KYB elektronikus szervokormány-technológiáját és felfüggesztéseit használja, és mindkét autójuk sikeresen teljesítette a rettegett hosszú távú versenyt. A Lexus LC első helyen végzett az osztályán belül, míg a GR Supra a 3. helyen futott be.