A KYB mobilalkalmazás népszerűsége egyre nő

A KYB Suspension Solutions mobilalkalmazás népszerűsége az európai műhelyek körében tovább növekszik – jelenleg már 15 000 letöltésnél jár. A legtöbb felhasználó, 2 760 Spanyolországban van, amelyet az Egyesült Királyság követ 2 510 majd Olaszország 1 560 felhasználóval.

Az alkalmazás három fő funkciója segít a szakembereknek megtalálni és beszerelni a megfelelő felfüggesztési alkatrészeket, illetve segítséget nyújt abban, hogy miként magyarázzák el, kommunikálják és értékesítsék a felfüggesztési alkatrészeket a járműtulajdonosoknak. Az első funkció segítségével a szakemberek a felfüggesztésen elvégzendő feladatokat javasolhatják a járműtulajdonosoknak. A jármű kiértékelése után a szakember beviszi a jármű által jelzett „tüneteket” az alkalmazásba – szükség esetén képet is mellékelhet. Ezután az alkalmazás elemzi az információkat és létrehozza a járműre vonatkozó jelentést, amelyet továbbít az ügyfélnek – és mindezt díjmentesen. Ez a jelentés tartalmaz egy „Hívja fel a műhelyet” gombot is – átlagosan 4 járműtulajdonosból 1 kattint rá erre a gombra.

A második funkció lehetővé teszi a szakemberek számára az „előtte-utána” képek készítését a jármű felfüggesztésén végzett munka során. Az alkalmazás a járműre vonatkozó jelentéssel együtt ezeket a képeket is továbbítja az ügyfélnek. A jelentés tartalmazza az elvégzett munkát, illetve annak előnyeit a jármű szempontjából, továbbá megjeleníti a régi és az újonnan felszerelt alkatrészekről készült képeket is.

A harmadik funkció részletes, alkatrész-specifikus műszaki tanácsokat ad a felfüggesztési munkákhoz. A szakemberek megadhatják a jármű gyártmányát és modelljét, az alvázszámát vagy a regisztrációs számot, ezt követően megjelennek a szükséges KYB alkatrészszámok és a részletes műszaki kiadvány, amely illusztrációkkal együtt, lépésről lépésre mutatja be az alkatrészek beszerelését, a szükséges szerszámokat (és a releváns nyomaték-beállításokat), illetve a becsült időtartamot, amely a munka elvégzéséhez szükséges. Ha van elérhető KYB szerelési video, akkor az szintén elérhető lesz itt.

A KYB Suspension Solutions alkalmazás letöltése és használata ingyenes, 20 európai nyelven érhető el, és teljes mértékben személyre szabható, így az összes elküldött jelentés tartalmazhatja a műhely nevét, kapcsolattartási telefonszámát és logóját. Ha még nem töltötte le az alkalmazást, akár azonnal elérheti azt az App Store és a Google Play áruházakban.