A KYB megszilárdítja pozícióját felfüggesztési szakértőként

A KYB Europe a kormánymű alkatrészek teljesen új termékválasztékát mutatta be, amellyel megszilárdítja pozícióját felfüggesztési szakértőként. A szabályozókarok (keresztlengőkarok), gömbcsuklók, stabilizátor csatlakozók, kapcsolórúd elemek és tengelyirányú csatlakozók alkotják a KYB új kormánymű termékcsaládját. Ezek már elérhetőek az online TecDoc katalógusban.

A KYB kormánymű alkatrészeket alapvetően az eredeti alkatrészek specifikációi alapján fejlesztették ki és tesztelték, ezzel biztosítva, hogy minden megvásárolt alkatrész minősége megegyezik az eredeti alkatrészekével, vagy jobb azoknál. Az alkatrészeket számos minőségellenőrzési módszerrel vizsgálják meg, ideértve a keménység ellenőrzését, az anyagterhelést, a golyócsap erősségét, a forgási nyomaték tesztelését és a csatlakozórúd húzását.

Az európai bevezetést megelőzően már több mint 1 millió KYB kormánymű alkatrészt értékesítettek a világon, sok esetben a legzordabb klímájú, vagy a legdurvább útviszonyokkal rendelkező területeken.

A KYB kormánymű alkatrészek viszonteladói az iparágvezető szolgáltatási, logisztikai és értékesítési támogatás minden előnyét élvezhetik, amelyek európai ügyfeleink rendelkezésére állnak. Adatkezelő és katalogizáló csapataink – a világ első lengéscsillapító beszállítói, akik megkapták a TecDoc Premier Adatszolgáltató díját,- fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy az új kormánymű alkatrész választékunk a lehető legpontosabb és leghatékonyabb legyen.

A műhelyt szem előtt tartva a KYB szabályozókarok gömbcsuklókat tartalmaznak. A kényelem érdekében a termékválasztékban megtalálható az összes kiegészítő tartozék (anyák stb.). – A kormánymű alkatrészek az aktuális termékválasztékunk következő örökösei, melyeken már nagyon hosszú ideje dolgozunk. Gyorsan növekvő termékválaszték lehetővé teszi a műhelyek számára azt, hogy egyetlen megbízható beszállítóra támaszkodjanak az összes kormánymű és felfüggesztési szükségletüknél – nyilatkozta Juan Carlos Diez értékesítési igazgató.

A teljes termékválaszték megtekintéséhez látogasson el oldalunkra: http://www.kyb-europe.com/magyarorszag/steering-parts