A KYB lengéscsillapító-szerelési videóinak megtekintése elérte a 4 milliót

Ünnepel a KYB utángyártott alkatrészek európai részlege: a YouTube-csatornájukon található szerelési videókat már 4 millióan tekintették meg.

A bonyolult vagy különleges szakértelmet igénylő lengéscsillapító-cseréket szemléltető – és piacvezető – videosorozat 2013-ban indult útjára. A csatornán jelenleg több mint 100 videós útmutató található, amelyek több mint 380 járműalkalmazási területet ölelnek fel. A videókat havonta átlagosan több mint 90 000 alkalommal nézik meg, amely 195 000 percnyi megtekintést jelent.

A legtöbbször megtekintett videó a Peugeot 307, 308 és a Citröen C4 elejének szerelését bemutató kisfilm. Az említett gépjárművek lengéscsillapítójának cseréje azért okoz nehézséget, mert a szerelőtechnikusnak először el kell távolítania az ablaktörlőket, a széljáratot, a fékfolyadéktartályt és az ablaktörlő-burkolatot, hogy hozzáférjen a felső anyához.

A KYB videóiban a lengéscsillapítók cseréjének helyes gyakorlata mellett a cseréhez használandó szerszámokat és a pontos geometriai beállításokat is ismerteti.

A KYB azt javasolja a szerelőtechnikusoknak, hogy forduljanak a vállalathoz, ha olyan járművel kell dolgozniuk, amelynek lengéscsillapító-cseréje különleges módszert igényel, hogy a KYB újabb videókkal segíthesse a munkájukat. A KYB a jármű adatait (bármilyen nyelven) a QR@kyb-europe.com címre várja.