A KYB közösségimédia-támogatást kínál ügyfeleinek

A KYB Europe kétféle digitális közösségimédia-csomagot hozott létre – egyet a viszonteladók, és egyet a műhelyek számára. A közösségimédia-csatornákat használó KYB ügyfelek felhasználhatják ezeket a kész bejegyzéseket a saját ügyfeleik oktatására a felfüggesztési alkatrészek biztonságkritikus természetével kapcsolatban.

A bejegyzések létrehozásához a képek mellett ajánlott szövegek is találhatóak, illetve áttekintést kaphatnak arról, hogy a közösségi média miként segítheti elő az üzleti kommunikációt. A viszonteladói csomagban lévő bejegyzések a műhelyeket, míg a műhelyek számára összeállított csomagban lévő bejegyzések a járműtulajdonosokat célozzák meg.

Jordan Day, a KYB Europe marketingmenedzsere: „Új digitális közösségimédia-csomagjaink a legújabb források az ügyfeleinknek szánt terméktámogatási eszközeink egyre növekvő választékában. Tudatában vagyunk annak, hogy rengeteg viszonteladó és műhely használja nagyon hatékonyan a közösségi médiát a releváns ügyfélbázisukkal való kommunikációhoz; reméljük, hogy digitális csomagjaink segítségével sikeresen el tudják magyarázni ügyfeleiknek, miért is olyan fontos kicserélni a felfüggesztés-alkatrészeket 80.000 km megtétele után.”

Azon viszonteladók, akik szeretnék használni digitális csomagjainkat, keressék fel a helyi KYB értékesítési képviselőjüket vagy a KYB irodát, ahonnan vásárolnak. Az érdekelt műhelyek pedig lépjenek kapcsolatba a hivatalos KYB viszonteladóval, akinél leadják megrendeléseiket.