A KYB Europe új funkciókkal bővítette a Suspension Solutions alkalmazást.

A KYB kibocsátotta a népszerű Suspension Solutions mobilalkalmazás frissítését. Az alkalmazás mostantól részletes, alkatrészenkénti műszaki tanácsadást ad felfüggesztési munkákhoz, teljesen ingyen. A technikus megadhatja akár a gépkocsi márkáját és modelljét, akár a járműazonosító számot, akár a rendszámot (jelenleg nem minden országra elérhető), és az alkalmazás megmutatja a szükséges KYB alkatrészek cikkszámát, valamint az egyes feladatok műszaki részletezését. A részletes leírásban szerepel az egyes lépések illusztrált leírása az alkatrész beszereléséhez, a szükséges eszközök (és kapcsolódó forgatónyomaték-értékek) felsorolása, valamint a munka elvégzésének becsült időtartama. Ha az adott témában van KYB szerelési videó, ez is megjelenik.

– Úgy éreztük, ez funkció jelenti a KYB alkalmazás következő szintjét – mondta Jordan Day, a KYB Europe Aftermarket marketingigazgatója. – Az alkalmazás mostantól segít a felfüggesztés cseréjének minden fő lépésében, és a legújabb funkcióval könnyen azonosítható a cikkszám és megkönnyíti a termék felszerelését. A meglévő funkciók segítik a technikust, amikor ajánlatot tesz az autósnak, és lehetővé teszik a munka utánkövetését is. Nagyon elégedettek vagyunk ezzel az új funkcióval, és biztosak vagyunk benne, hogy a KYB ügyfelei javára válik egész Európában.

Ez a legújabb funkció az európai technikusok körében végzett további ügyfélfelmérések és a KYB Europe termékmenedzsment részlegével folytatott beszélgetése eredményeképpen jött létre. Mivel mutatja a szükséges eszközöket, a szervizek jobban fel tudnak majd készülni a munkára, és a szükséges forgatónyomaték-beállítást is közli, hogy csökkentse az alkatrészek olyan esetleges sérülésének veszélyét, amelyet a túlszorítás okozna. Az egyes munkákhoz szükséges idő ismeretében a szervizek pontosabb árajánlatot tudnak adni, és hatékonyabban tudnak tervezni.

A KYB alkalmazást szervizek számára tervezték, és Európában már több mint 7000 alkalommal töltötték le. Az alkalmazás két eredeti funkcióját egyesítik az új felszerelési utasítások. Az első ilyen a technikusnak segít, hogy ismertesse az autóssal, milyen felfüggesztési munkára van szükség. A technikus felméri a járművet, és a „tüneteit” megadja az alkalmazásban; szükség esetén képet is mellékelhet. Az alkalmazás ezen információk alapján jelentést készít az adott járműről, az ügyfél számára szöveges formában, teljesen ingyen. A jelentésben van egy „hívd a szervizt” gomb, amelyet az autósok átlagba négyből egyszer nyomnak meg. A második funkcióval a technikus „előtte” és „utána” fényképeket készíthet, miközben dolgozik a jármű felfüggesztésén. Az alkalmazás készíti ezeket a képeket, és az ügyfél számára ingyenesen készülő szöveges jelentéshez adja. A jelentés ismerteti, hogy milyen munkát végeztek, hogy ennek milyen jótékony hatása lesz a járműre, és tartalmazza a régi és az újonnan felszerelt alkatrészek képét is.

A KYB Suspension Solutions alkalmazás ingyenesen letölthető és ingyenesen használható, 20 európai nyelven elérhető, és teljesen testre szabható, vagyis minden küldött jelentésben szerepel a szerviz neve, telefonszáma és logója. Ha Ön már letöltötte az alkalmazást, egyszerűen frissítse a szokásos módon, hogy bővüljön az ú felszerelési utasítás funkcióval. Ha még nem töltötte le az alkalmazást, bármikor elérheti az App Store, illetve Google Play alkalmazás-áruházakból